Moderný mestský symbol

Metropolis je projekt, ktorý už od svojho vzniku vzbudzuje veľkú pozornosť. Ide o architektonicky výraznú stavbu, ktorá vyniká svojou modernou estetikou a technickou precíznosťou. Dvojica veží, ktoré sú súčasťou Metropolisu, predstavuje symbol súčasného mestského rozvoja a moderného urbanizmu v Bratislave. Tieto veže, svojím tvarom a štýlom, reflektujú dynamiku a energiu hlavného mesta Slovenska.

 

Výstavba veží dosiahla svoj vrchol, čo znamená, že výšková časť projektu je už plne dokončená. Okrem toho sa nedávno úspešne ukončila aj realizácia fasády, ktorá na vežiach žiari novotou a moderným dizajnom. Fasáda spája prvky moderných materiálov s dôrazom na energetickú efektivitu, čo robí Metropolis nielen vizuálne pôsobivým, ale aj udržateľným projektom.

 

Úpravy okolia v plnom prúde

Po ukončení prác na samotných budovách sa aktuálne sústredí pozornosť na úpravy okolia. Priestor okolo veží je dôležitou súčasťou celkového zážitku z Metropolisu, a preto sa kladie dôraz na vytvorenie moderného, funkčného a esteticky príjemného prostredia. Obyvatelia aj návštevníci sa môžu tešiť na široké chodníky, zeleň, a oddychové zóny, ktoré budú slúžiť na relax aj príjemné prechádzky.

Technická dokonalosť v každom detaile

Projekt Metropolis nie je len o estetike a výške. Každý detail, od fasády až po vnútorné technické vybavenie, bol navrhnutý s cieľom dosiahnuť technickú dokonalosť. Moderné technológie, ktoré sú v projekte implementované, zaručujú vysoký štandard bývania a energetickú efektivitu. Celý projekt je navrhnutý tak, aby poskytol komfort, bezpečnosť a pohodlie svojim obyvateľom, pričom súčasne rešpektuje nároky na ekologickú a energeticky efektívnu výstavbu.