Vzdušný dizajn a moderný mestský nádych

Pri vstupe do bytu vás okamžite upúta vzdušný dizajn a jemné oblé prvky, ktoré prechádzajú celým priestorom. Vďaka tomuto štýlu pôsobí byt priestranne a moderným spôsobom reflektuje pulzujúci mestský život. Architektka Gašparová citlivo využila kombináciu svetlých tónov a kvalitných materiálov, aby vytvorila harmonické prostredie, kde sa mestský ruch stáva súčasťou sofistikovaného interiéru.

Technologické inovácie pre maximálny komfort

V projekte Metropolis nie je dizajn jediným prvkom, ktorý robí tento byt výnimočným. Veľký dôraz sa kladie aj na technologické riešenia, ktoré sú prítomné v celom priestore. Medzi ne patrí napríklad stropné chladenie a kúrenie, ktoré zabezpečuje optimálnu teplotu v každom ročnom období. Obyvatelia si môžu vychutnať komfort, ktorý im umožňuje užívať si príjemnú klímu bez viditeľných klimatizačných jednotiek či radiátorov.

Predokenné žalúzie, ktoré je možné jednoducho ovládať cez aplikáciu, poskytujú nielen tieň a súkromie, ale aj dokonalú kontrolu nad svetelnými podmienkami v byte. Tieto technologické inovácie sa starajú o to, aby bolo bývanie v Metropolise nielen esteticky príjemné, ale aj maximálne funkčné.

Prekračovanie štandardov moderného bývania

Metropolis nie je len o krásnom dizajne alebo inteligentných technológiách. Tento projekt predstavuje novú úroveň bývania v Bratislave, kde sa kombinujú tie najlepšie prvky moderného urbanizmu. Vzorový 3-izbový byt je príkladom toho, ako je možné spojiť luxus s praktickými riešeniami, ktoré uľahčujú každodenný život.